Så får du lägsta pris på din flyttstädning

Så får du lägsta pris på din flyttstädning

Att anlita flyttstäd från en städfirma är ett snabbt och smidigt sätt att till ett lågt pris köpa sig ur det krävande åtagande som en flyttstädning innebär. Eftersom städfirman, om den är professionell, ger dig en garanti på städningen kommer du inte bara slippa städa själv, utan också slippa åtgärda eller betala för eventuella missar som gjorts i städningen. Men att anlita flyttstäd i Stockholm har ett pris. Ofta är kostnaden faktiskt något lägre i huvudstaden än i resten av Sverige, men det gäller att se upp så man inte betalar ett överpris för sin flyttstädning. Här är fem tips för hur du ska kunna få ett så bra pris som möjligt när du anlitar Flyttstäd Stockholm.

1. Ta in många offerter

Om du bara ska följa ett tips i den här artikeln, så är det det här. Även om du tycker att priset på flyttstädning inte är särskilt högt, så handlar det ändå alltid om att få så mycket valuta för pengarna som möjligt. Kom ihåg att lägsta pris inte nödvändigtvis är bästa pris: i vissa fall kan det vara värt att lägga till ett par hundralappar för att säkerställa att man verkligen får flyttstädning av hög kvalitet.

Vi rekommenderar att du tar in åtminstone fem, men gärna fler, offerter. På så vis kan du inte bara jämföra dem med varandra, du får också en bra bild av var priserna för flyttstädning i Stockholm ligger i dagsläget.

2. Granska offerterna noggrant

Ett gott råd är att inte stirra sig blind på priset när man läser en offert. Det viktiga är vad du faktiskt får för det offererade priset, så jämför också de faktiska tjänsterna mot varandra. Finns det något som ingår i en ett företags offert, som de andra företagen saknar? Det kan vara en klar fördel om det är en tjänst som är viktig för dig och din flyttstädning. Saknas garantier eller något annat? Det är en klar nackdel.

Kontrollera också hur priserna är uppbyggda. Många städfirmor tar betalt per kvadratmeter, medan andra kan ge antingen mer specifika priser eller, åt andra hållet, fast pris på flyttstädningen.

3. Ta referenser

Internet svämmar över av referenser, recensioner, kundbetyg och omdömen. Utnyttja det! En snabb googling på de företag som offererat kan säga bra mycket mer än deras egna hemsidor.

4. Merkostnader

Tillkommer något utöver det som offererats? En del företag vill ibland att du står för rengöringsmedel, dammsugare, hinkar etc. Var medveten om det och se till att ha det kvar när städfirman kommer, annars kan det kosta dig extra.

5. Vad kan du göra själv

Finns det något du kan göra själv för att sänka kostnaderna? Kommunicera med städfirman, så är det fullt möjligt att du kan få ett ännu lägre pris på din flyttstädning.

Gratis städofferter!

Den här domänen är till salu. Maila intresse här.